Är du en trogen supporter av fotboll eller ishockey vill du säkert visa stöd för just ditt lag utåt. Du diskuterar resultat och resonerar passionerat kring laguppställningar. Särskilt roligt är det förstås när kärleken till favoriterna visar sig besvarad. Vad passar då bättre än att svida upp i coola supporterkläder.

Premier League

Intresset för sport i Sverige är gigantiskt och fotbollen är i särklass störst. Svenskarna fullkomligen älskar att följa den engelska fotbollsligan Premier League. Det är inte bara engelsmännen som vill visa sitt stöd för favoritlaget med kläder och souvenirer, utan också vi svenskar. Helt säkert har du sett folk i tröjor det står Liverpool på eller hela gäng inlindade i Tottenhamhalsdukar.

Hockey, basket, baseball

Svenskarna älskar inte bara fotboll, utan följer dagligen NHL, NBA och professionell baseball. En keps med Boston Red Socks logga skyddar inte bara mot solen, utan säger också något om vem du är. Känner du någon som älskar sport, men som kanske är lagd åt det lite mer diskreta hållet, kan ett smycke från favoritlaget vara den perfekta presenten.

Oavsett vilken sorts supporter du är finns det tusentals coola, roliga, bekväma och snygga prylar att botanisera bland. Handla här för att hitta precis vad du vill av matchtröjor, halsdukar, flaggor, kepsar och andra souvenirer för just ditt favoritlag.

Posted in: Tips.
Last Modified: november 21, 2022