Många som spelar någon form av spel upplever en tillfredsställelse med detta tidsfördriv. Underhållande spel har alltid fascinerat oss som gillar att spela. Det kan vara allt från bowling till mer digitala spel med nutidens teknik. Spel ska vara underhållande och roligt, att kunna kliva in i en värld där man inte behöver tänka på arbete eller något annat kan vara befriande.

Mobilspel

Det finns mycket att hämta online och med dagens smarta telefoner så kan man hitta massor av underhållande spel som man kan ladda hem för att spela Golf Clash från spelutvecklarna Playdemic LTD. Detta spel har en skön känsla när du spelar och det är inte allt för svårt att komma igång med det. Du lär dig ganska snabbt att börja spel, sedan så kan du utveckla ditt spel och bli bättre för varje gång du spelar. Ju mer du spelar och vinner så desto mer ”pengar” får du att använda till uppdateringar av golfklubbor och annat som kan förbättra dina chanser i ditt golfande. Du spelar random live mot andra eller mot dina vänner och det gäller att klättra i de topplistor som finns.

Klassiska bordsspel

Att spela analoga spel kanske är bara några få som väljer att spela, samtidigt så är det fantastiskt roligt att slå sig ner runt ett bord och lägga upp ett spel. Ta chansen om du erbjuds att vara med och spela något av de klassiska bordsspelen. Monopol är ett av dessa spel som vi kan anse som klassiska idag. Många har spelat detta då de var yngre och minns tillbaka att ”gå i fängelse utan att passera gå” som en jobbig detalj i spelet. Till jul så kanske det är dags att uppgradera det gamla spelet med ett helt nytt Monopol och spela med dina vänner.

Posted in: Spel.
Last Modified: februari 1, 2022